diumenge, de juny 03, 2007

Aigües Naturals minerals envasades

Amb el nom d'Aigües minerals envasades, saludables i segures, Consumer Eroski, ens ofereix una anàlisi molt complet i ben estructurat sobre 9 marques d'aigua mineral. Segons l'estudi, amb un grau de mineralització ben diferent, les nou aigües minerals analitzades són aptes per al consum i la informació que proporcionen al consumidor és veraç.


Si sabem que l'aigua no és tan sols una beguda molt refrescant i la que millor calma la set, també hem de saber que és imprescindible per al funcionament correcte del nostre organisme, fins al punt que un adult sedentari ha de prendre almenys dos litres d'aigua cada dia. Per tant, pocs hàbits podem adquirir tan saludables com el de beure diversos gots d'aigua cada dia. Sempre podem beure aigua de l'aixeta, però en aquesta anàlisi comparativa ens parla de les aigües minerals envasades.
Si be, pot ser aquest no siga el fi amb el qual s'ha elaborat, podem utilitzar l'article com unitat didàctica per a treballar-la a classe amb el nostre alumnat d'adults.

Abans d'imprimir aquest blog, mireu que sigue necessari. Els arbres ens ho agrairan amb la seva ombra!!

Please, consider you environmental responsability before printing this post