divendres, de desembre 21, 2007

Segones Jornades sobre WEBQUEST

El proper dia 29 de març de 2008, a Barcelona ( Centre de Reunions i Convencions UAB Casa Convalescència: xamfrà situat entre els carrers de Sant Quintí i de Sant Antoni M. Claret), es durà a terme les Segones Jornades sobre WebQuest, organitzades per LA COMUNITAT CATALANA DE WEBQUEST i l’INSTITUT DE CIÈNCIES DE L’EDUCACIÓ DE LA UAB.

En elles es prioritzaran les experiències
realitzades a l’aula utilitzant les WebQuest, així com l’anàlisi d’aquesta metodologia de treball segons les característiques de diferents àrees, i de les necessitats dels alumnes.

També es tractaran altres estratègies semblants i eines
diferents de la web 2.0 que poden ajudar a millorar alguns aspectes de les WebQuest. Podeu consultar el programa.

Per a la preinscripció cal contactar per e-mail amb el Sebastià Capella.

La resta d'informació la podeu trobar al bloc de les jornades.

Ja podeu començar a fer la vostra preinscripció enviant un e.mail al Sebastià Capella

dijous, de desembre 06, 2007

Educació per la sostenibilitat

Aquest cap de setmana hem pogut assistir al 1r Simpòsium d'educació per la sostenibilitat celebrat al planetari de Castelló de la Plana.
Si volem destacar alguna de les actuacions ens resultaria difícil, però totes i tos coincidirem en la conferència de cloenda d'Empar Vilches i Daniel Gil, tots dos professors de Física i Químic de la Universitat de València.
Sota el títol: "Dècada de l'educació per la sostenibilitat: necessitat d'un nou impuls" i amb grans qualitats comunicatives, sapigueren arribar a l'auditori i transmetre les sues inquietuds sobre el tema. Ens parlaren de la "dècada" instituïda per Nacions Unides l'any 2.005 sobre l'Educació per un Futur sostenible, fent una crida a les persones educadores, perquè contribuïm a la formació d'una ciutdania conscient de la gravetat dels problemes que caracteritzen la situació actual d'emergència planetària i preparada per fer-ne front adoptant les mesures adients.
Podem visitar la seua pàgina web, carregada de materials per a les nostres classes, però sobre tot per a autoinvitar-nos a la reflexió.
També destaquem un conte preciós que us adjuntem.

Des d'ací felicitacions a l'organització del simpòsium.